Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Οι κάρτες μέλους της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι γεγονός.

Με τις φετινές επιλογές ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΑΣ χτίζει μια νέα ομάδα με πολλές δυνατότητες και ιδιαίτερο ταλέντο θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους του να γεμίζουν το γήπεδο, σε κάθε αγώνα και να εξαντλήσει όλες τις κάρτες μέλους που θα εκδοθούν, έτσι ώστε να γίνει το γήπεδο μας η ισχυρότερη έδρα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η διοίκηση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ σεβόμενη την τεράστια επιθυμία των φιλάθλων της να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας, αποφάσισε να διατηρήσει και φέτος, τις κάρτες μέλους για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Οι κάρτες τύπου πιστωτικής σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να δίνουν στον κάτοχο της την αίσθηση της εντοπιότητας, είναι δυναμικές και ιδιαίτερες δίνοντας ένα έντονο ύφος και ταυτόχρονα αποτελούν ένα συλλεκτικό κομμάτι στην συλλογή όλων των φιλάθλων. Την σχεδίαση τους επιμελήθηκε η Κέλυ Κουλιανού και την εκτύπωση η εταιρεία Bizzz advertising solutions, ηγέτιδα εταιρεία στo τομέα του Marketing και υπερήφανος χορηγός της ομάδας μας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΡΤΩΝ FANS:
Η συγκεκριμένη κάρτα έχει σκοπό την συμπαράσταση σας στο δύσκολο πρωτάθλημα της B’ κατηγορίας. Κόστος κάρτας € 30
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ
1.Εκπτώσεις και προσφορές στα προϊόντα των χορηγών της ομάδας μας(ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου) .
2.Online ενημέρωση για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας.
3.Προτεραιότητα συμμετοχής στον ετήσιο χορό της ομάδας.
4.Δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικούς διαγωνισμούς προορισμένους μόνο για τους κατόχους των καρτών.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
•Η κάθε κάρτα είναι προσωπική.
•Το πλήρες πρόγραμμα των εντός & εκτός έδρας αγώνων θα ανακοινωθεί στο site μας, περί τα μέσα Δεκεμβρίου οπότε και θα αναρτηθεί επίσημα πλέον στο διαδίκτυο.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ
•Τηλεφωνικά στο 210 6893468 (Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30 – 21:30) και αποστολή στο σπίτι. Μετρητά κατά την παράδοση.
•Γήπεδο Χαλανδρίου – Λεωφόρος Πεντέλης 150, γραφεία «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» (Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30 – 21:30). Εξόφληση μετρητά.
•Επικοινωνία μέσω του site (αποστολή μηνύματος για κάρτα διαρκείας) και παράδοση κάρτας στο σπίτι. Μετρητά κατά την παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου